Tietoa yrityksestä

Tavarataksi Finland Oy syntyi 1.1.2018!

Yksinkertaistimme konsernimme rakennetta ja yhdistimme Läänin Kuljetus Oy:n logistiikan liiketoiminnot. Samalla Lahden Tavarataksit muutti nimensä Tavarataksi Finland Oy:ksi.

Konsernirakenteen selkiyttäminen mahdollistaa paremman keskittymisen logistiikan asiantuntijapalveluidemme kehittämiseen ja asiakkaidemme kokonaistarpeiden huomioimiseen.

Muutos tukee menestyksekästä kasvuamme ja näemme yhteistyössä myös merkittäviä synergiaetuja: 1.1.2018 yhdistyvät kaksi samanhenkistä, asiakaslähtöistä ja kuljetusalan huippuyritystä, jotka täydentävät toistensa toimialavahvuuksia. Tavarataksi Finland Oy:n vuoden 2018 arvioitu liikevaihto on 21 miljoonaa euroa.

Jotta pystymme vastaamaan tulevaisuudessa asiakkaidemme tarpeisiin laadukkaasti, tulee taustalla olla laajamittaiset kehitysresurssit, edistykselliset digipalvelut sekä laaja palveluverkosto.

Tavoitteenamme on olla alan paras kumppani!


Ota yhteyttä!

Tilaa tavarankuljetus

029 123 22 33

Asiakaspalvelu

Laskutustiedot: lataa PDF

Ota yhteyttä

Toimitamme niin pienet kuin suuret tavarat nopeasti – joka päivä ja kellonajasta riippumatta. Päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa.